2021-08-14 - Ångtåget Nora - Järle

Tyvärr så det slutsålt 

Biljetten gäller för resa Nora - Järle och tillbaka på angiven dag, klockslag och sträcka. Resan tar ca 1.5 timme inkl ca 50 minuters paus för att fika i Järle. 

Avgångar från Nora:

10:00 till Järle – återresa 11:10 med ankomst Nora 11:30

12:00 till Järle – återresa 13:10 med ankomst Nora 13:30

15:00 till Järle – återresa 16:00 med ankomst Nora 16:20

På vägen från Nora passerar vi Kristinelundsbadet, Källarhalsen, Stora och lilla Mon samt den spektakulära Järlebron. Väl i Järle så rekommenderar vi ett besök på Järle Stationscafé. Fika i den vackra fruktträdgården, eller inomhus i vårt fina stationshus från 1854.

Ångtåget uti Nora är en ideell förening där vi är beroende av frivilliga krafter för att köra trafiken.  Med anledning av de restriktioner som finns under pandemin kan vi med kort varsel tvingas ställa in trafiken. Vi kommer i dessa fall att informera dig och återbetala biljettpriset.

Vid torr väderlek kan ångloket ersättas med ett historiskt diesellok.

Detaljerad tidtabell hittar du här.