2021-12-04 - Tomtetåget Nora - Järle

Tyvärr så det slutsålt 

Biljetten gäller för resa Nora - Järle och tillbaka på angiven dag, klockslag och sträcka. Resan tar ungefär en timme och en kvart inkl  30 minuters paus för att fika i Järle. 

Avgångar från Nora:

12:00 till Järle – återresa 12:50 med ankomst Nora 13:10 - slutsåld

14:00 till Järle – återresa 14:50 med ankomst Nora 15:10 - slutsåld

16:00 till Järle – återresa 16:50 med ankomst Nora 17:10 - Några få återbud

Tomten och hans nissar delar ut julklappar till barnen på vägen från Nora till Järle. Under resan passeras Kristinelundsbadet, Källarhalsen, Stora och lilla Mon samt den spektakulära Järlebron. Väl framme i Järle serverar vi lite glögg och pepparkakor. Värdet på barnens julklapp är 30:- och den rekommenderas i åldern från 3 år. Tonåringar kanske inte uppskattar julklappen lika bra som yngre barn.

Ångtåget uti Nora är en ideell förening där vi är beroende av frivilliga krafter för att köra trafiken. Med anledning av de restriktioner som finns under pandemin kan vi med kort varsel tvingas ställa in trafiken. Vi kommer i dessa fall att informera dig och återbetala biljettpriset.

Vi kör med 100 år gamla lok och vagnar och gör vad vi kan för att fordonen ska fungera som avsett. Vid torr väderlek, eller plötslig lokskada, kan ångloket ersättas med ett historiskt diesellok.